Zou casual seks precies kunnen zijn wat je nu nodig hebt?

Hete, bezwete, bevredigende seks is niet alleen meer voor mensen in relaties. Niet alleen hebben meer mensen casual seks dan ooit, het wordt ook steeds sociaal aanvaardbaarder. Het is alleen maar logisch dat je erover nadenkt om je eigen stukje van die zoete, vrijblijvende actie vast te houden. Hoe leuk casual seks ook is, het is niet voor iedereen. Hier leest u hoe u kunt zien of het al dan niet geschikt voor u is voordat u er zelf aan begint.

Dus waarom is casual seks niet voor iedereen?

Of het nu wordt gezien als een manier om contact te maken met een partner of gewoon als een extra leuke manier om een ​​zaterdagavond door te brengen, seks gaat over iets anders voor iedereen. Het kan ook verschillende dingen betekenen voor dezelfde persoon op verschillende momenten in het leven, dus iedereen die geïnteresseerd is om de casual seks route op te gaan, moet nadenken waarom ze het nu overwegen.

Waarom ben je geïnteresseerd in losse seks? Heb je om de een of andere reden een bijzonder moeilijke tijd met het leven en hoop je dat dit de manier is om met dingen om te gaan? Ga absoluut voorzichtig te werk en zorg ervoor dat u de zaken niet erger maakt. Als je gewoon van seks houdt, maar op dit moment (of helemaal niet) geïnteresseerd bent in een relatie? Je zult het zeker leuk vinden om het een kans te geven.

Tekens dat casual seks niet voor jou is.

Weet je niet helemaal zeker of je onzekerheid een kwestie van zenuwen is of een echt teken dat je een fout hebt maakt? Hier volgen enkele goede tekenen dat seks zonder verplichtingen waarschijnlijk niet het beste voor u is, althans voorlopig niet.

  • Je hebt het uitgemaakt met iemand waar je serieus mee was.

Dit is waarschijnlijk de meest voorkomende reden waarom een ​​persoon die niet geschikt is voor losse seks, er misschien zoveel van krijgt als ze toch aankunnen. Casual seks is leuk omdat het zinloos en zorgeloos is, maar dat zal niet het geval zijn als je het specifiek doet om de leegte te vullen die door een relatie is achtergelaten.

  • Je wilt eigenlijk een relatie hebben.

Als je echt van relaties houdt en er snel een hoopt te vinden, kan casual seks behoorlijk contraproductief zijn. Het zal alleen maar in de weg staan ​​als je iemand vindt die uiteindelijk hetzelfde wil als jij.

  • Je doet het om je zelfvertrouwen op te bouwen.

De ideale persoon voor een casual sekslevensstijl probeert nog steeds niet onveiligheidsproblemen te overwinnen. Ze zijn al zelfverzekerd, zeker van zichzelf en comfortabel in hun vel. Nogmaals, betekenisloze seks zou zinloos zijn. Als je het doet om je beter te voelen over jezelf, dan zal het dat niet zijn.

  • Aan beide kanten zijn er gevoelens bij betrokken.

Ben je aan het vrijen met iemand voor wie je gevoelens hebt, omdat je denkt dat dit de enige manier is om ze te hebben? Hebben ze gevoelens voor jou? Om casual seks zo geweldig te maken als het zou moeten zijn, moet het casual zijn voor beide betrokken partijen.

Tekens dat casual seks wel iets voor jou is

Voor sommige mensen is casual seks niets minder dan een openbaring waardoor ze zich afvragen waarom ze hun seksleven ooit op een andere manier hebben beleefd. Als u een van deze mensen bent, komen sommige van de volgende dingen u misschien bekend voor.

  • Relaties zijn te tijdrovend voor je.

Begrijp ons niet verkeerd. Relaties kunnen geweldig zijn, maar ze vereisen behoorlijk wat tijd, aandacht en toewijding. Drukbezette of gedreven mensen hebben dat vaak niet, waardoor losse seks een veel betere manier is om in hun behoeften te voorzien.

  • Je hebt nooit begrepen waarom seks 'iets moet betekenen'.

Sommige mensen zijn gewoon niet gemaakt voor langdurige relaties. Ze houden niet van het idee vastgebonden te zijn of te moeten nadenken over hoe hun dagelijkse beslissingen iemand anders beïnvloeden. Ze willen gewoon seks krijgen wanneer, waar en met wie ze willen, zonder vragen en zonder verplichtingen.

  • Je bent een vrije geest tot op het bot.

Niet iedereen is in staat om het leven volledig volgens zijn eigen voorwaarden te leven, maar als dat zo is, is er geen reden waarom je er niet zowel in als buiten de slaapkamer van zou moeten profiteren. Casual seks past perfect bij iemand met een zorgeloze levensstijl die er de voorkeur aan geeft op geen enkele manier vast te zitten.

  • Je houdt ervan om verschillende mensen te ervaren.

Er gaat niets boven een eerste keer met een casual sekspartner of zelfs een vreemde. Het is opwindend, erotisch en positief elektrisch. Bovendien brengt elke persoon zijn eigen speciale kruiden mee naar de tafel als het gaat om seks. Als dat is waar seks voor jou om draait, dan ben je zeker geschikt voor het informele leven.

Casual, vrijblijvende seks kan geweldig zijn voor de juiste persoon.